adidas Stan Smith-opties vallen

This subforum is for discussing blogposts/articles and for other comments about the wandboard site.

adidas Stan Smith-opties vallen

Postby KarstUenk » Thu May 14, 2020 6:03 am

Voortbouwend op de line-up van april voor mannen adidas heren sneakers sale en vrouwen, heeft adidas Originals onlangs een nieuwe kleuroptie van de Ultra Boost 2020 gelanceerd. Gekleed in een combinatie van grijs twee, signaalgroen en glorieblauw. Gemaakt met een grijs gebreid bovenwerk terwijl groene stiksels te zien zijn op de teen en de Three Stripes-branding op de kanten kooi. Hierna hebben we blauw op de hiel en oranje hint op de hielteller, terwijl een witte boost-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool de look afmaken. Blijf hieronder scrollen omkring meer afbeeldingen van deze Ultra Boost 2020 te bekijken, zodat u deze van dichterbij kunt bekijken.

In lijn met de aanstaande release van de langverwachte adidas Originals Tubular, gingen onze vrienden bij Sneaker Freaker zitten met Vice-President of Global Design bij adidas Originals, Nick Galway, om meer te weten te komen over een silhouet. adidas Originals heeft een nieuw sneakermodel omkring (neopreen) tongen te laten kwispelen, het is ‘Tubular’. De naam is afgeleid van de constructie van de buitenzool, die is geïnspireerd op binnenbanden. We adidas stan smith schoenen dames spraken met Nic Galway, Vice President of Global Design van adidas Originals, al 15 jaar een belangrijk lid van het Three Stripes creatieve lab en de drijvende kracht achter Tubular, om alles te weten te komen over de nieuwste sneaker om de heilige streetwear trifecta van mode, functionaliteit en comfort.

Spaarzame branding op zwart en wit adidas stan smith schoenen korting was eenvisitekaartje van samenwerkingen door Rei Kawakubo's winkelimperium. Hele maanddit jaat laat de veel geëmuleerde winkel twee adidas Stan Smith-opties vallen in de bovengenoemde styling, waarbij wordt gekozen voor rijk sense of humor en zwart leer met slechts de aanraking van DSM-branding op de linkerhielen en rechterzolen. En net als hun Stan Smith-project uit 2014, verwijderen deze de zijkant van de kenmerkende drie-gestreepte stippen, optie voor een onberispelijke look. Beide kleurstellingen zijn exclusief verkrijgbaar via de online shop van Dover Street Market op 9 april. Als je op zoek bent naar wat meer zwart, dan is de speelse CDG Chuck 70 net in drie pastelkleuropties verkrijgbaar.

Dus wat is een oordeel over de adidas adidas ultraboost heren wit Stan Smith Boost? Als je geen gebruik kunt maken van deze aangepaste / comfortabelere versie van de Stan Smith, wil je misschien de adidas Stan Smith Boost Haze Coral toevoegen aan de rotatie van je zomersneaker. Deze nieuwe colorway van de adidas Stan Smith Boost wordt geleverd met een Haze Coral-bovenwerk gemaakt van leer. Toevoegen aan de tonale look van de schoen is de match veters, hiel en reliëf branding. De Three Stripes-branding op de zijpanelen komt in de vorm van geperforeerde hits omkring de minimale look van de schoen te voltooien. De belangrijkste kenmerken van de schoen zijn de White Boost-tussenzool die u laag ziet. Vind deze vandaag bij geselecteerde internationale retailers en verwacht de komende weken naar de VS te komen.
KarstUenk
 
Posts: 3
Joined: Thu May 14, 2020 3:41 am

Return to Article talkback and site feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests