Adidas NMD Runner Primeknit Nederland

You have a problem with your Wandboard and want to ask the community for help.

Adidas NMD Runner Primeknit Nederland

Postby piiestnelly » Sun Dec 17, 2017 7:44 am

Image


De adidas NMD denkt dit Goedkoop Adidas NMD Runner Primeknit voorjaar beslist roze, omdat we vandaag een nieuwe colorway met roze accenten bekijken. Gisteren zagen we een nieuwe "Pink Rose" look voor de schoen met een levendige roze "glitch camo" Primeknit upper, en nu kun je een goede preview krijgen van een aankomende versie met uitgesproken achterste "bumpers" in dezelfde felle tint. Vanzelfsprekend toning de roze een paar inkepingen voor de glitch camo colorway, deze functies een zwart en donker grijs Primeknit bovenwerk met lichtgrijze voorkant tussenzool inserts en een scheutje roze in de grotere hiel bumpers op zowel de laterale en mediale zijkanten.

Het adidas NMD R1 Adidas NMD Runner Primeknit Dames Monochrome Pack is voorzien van de standaard sportmesh-constructie voor een extra geventileerd gevoel, maar de colorized Boost tussenzool en bumpers zijn allesbehalve dankzij hints van een oogverblindend Solar Red, een alternatieve Black Boost die de eerste was kleur om naar buiten te springen buiten het traditionele wit, en meer.

De Yeezy-familie van Kanye West wordt groter. Voor de Adidas Yeezy Boost 350 Heren geïnformeerde sneaker, lijkt het misschien net gisteren dat de rapper / producer / adidas-ontwerper de Yeezy Boost 350 V2 onthulde en een update gaf voor de low-top runner die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2015 - laten we onthouden dat de sneaker business nooit ophoudt met bewegen . Daarom zijn we heel enthousiast over de nog nooit eerder vertoonde schoppen die West in zijn Calabasas-ontwerpstudio (waar met kleding gewassen drop-shoulder dromen zijn gemaakt) werd gedragen. Aangezien hij ze droeg op de plek waar hij ideeën voor nieuwe sneakers ontwikkelde, begonnen mensen meteen te speculeren over de vraag of ze inderdaad een nieuw paar door Kanye West ontworpen sneakers zijn.

De adidas Yeezy Boost-lijn is Adidas Yeezy Boost 350 Sale Nederland gemaakt door Kanye West voor adidas. Het meest recente model wordt de Yeezy Boost 350 v2 genoemd, een low-top model dat het meest bekend is vanwege de gekleurde streep en "SPLY-350" aan de bovenkant. De nieuwste "Triple White" colorway releases in april 2017 in zeer beperkte hoeveelheden. Yeezys is over het algemeen een van de moeilijkste sneakers om te kopen voor de detailhandel en adidas.com is een van de weinige exclusieve online retailers. De after-market is de enige manier om een ​​paar te krijgen en we raden aan te kopen bij Stadium Goods met een brede selectie. Blijf scrollen naar meer op de adidas Yeezy-lijn.You can check out the detailed on http://www.yeezyboostnl.com/
piiestnelly
 
Posts: 9
Joined: Sun Dec 17, 2017 3:53 am

Return to Getting started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests

cron