Nike Air Max 97 Zwart/Chile Red/Magma Orange

General software talk for the HobbitBoard

Nike Air Max 97 Zwart/Chile Red/Magma Orange

Postby cbwgqqrr » Thu Sep 24, 2020 12:58 am

Image


Naast de terugkeer van de “Laser Blue” Air Max 90, brengt Nike ook een aankomende topsaleny.com uit in het populaire kleurenschema. Dit aanbod van de Nike Air Max 97 is voorzien van een witte mesh en lederen constructie gecombineerd met 3M reflecterende details op de tongen en afwerking rond de schoen. Laserblauwe contrasterende accenten bovenop een zwarte tussenzool en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


Het Nike Schoenen Nieuwe Collectie van dit paar is overwegend bekleed met 'metallic zilver' en doet enigszins denken aan het debuut van het model van 23 jaar geleden. Vamp-overlays hebben echter een fluorescerend oranje arrangement dat ogenschijnlijk is geïnspireerd op de zon. Elders werken 'Speed ​​Yellow'-profiel Swooshes samen met lichtblauwe vetersluitingen en airbags om niet alleen naar de lucht te knikken, maar ook om een ​​nieuwe draai te geven aan het ontwerp van Christian Tresser. "Zwarte" accenten - die ook voorkomen op een aangrenzende "Sky Nike" Air Force 1 en Air Max Plus - maken de Air Max 97 compleet.


Nike blijft zijn Nike Air Max 97 Zwart/Chile Red/Magma Orange line-up uitbreiden, terwijl we nu een kijkje nemen naar weer een andere aankomende colorway voor de zomer. Dit nieuwste aanbod wordt geleverd met outdoor-vibes met een blauwe basis met groene voering en treklipjes. Een set touwveters gecombineerd met oranje en gele accenten geeft dat buitengevoel met een wit lederen spatbord.


Oorspronkelijk bedoeld voor de nu uitgestelde Olympische Zomerspelen 2020, is de Top Kwaliteit Nike Air Max 97 "USA" vandaag eindelijk aangekomen bij geselecteerde retailers. Met het patriottische rode, witte en blauwe motief bedekt de ongerepte tint het bovenwerk van mesh, dat vervolgens wordt aangevuld met rode en marineblauwe leren overlays. Extra marineblauwe hits zijn te zien op de tongen, terwijl dezelfde drie tinten de rubberen zool draperen om het thema te versterken.


https://www.topsaleny.com/
cbwgqqrr
 
Posts: 3
Joined: Thu Sep 24, 2020 12:45 am

Return to Software - General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests