Qt-creator configuration on Wandboard-solo with Yocto -Probl

Yocto related software discussions are here

Qt-creator configuration on Wandboard-solo with Yocto -Probl

Postby Nilesh_Kokane » Tue Aug 05, 2014 7:48 am

Hello,

If anyone can help me to sought out the this issue to built up Qt on wandboard-Solo with yocto.




Based on the url http://wiki.wandboard.org/index.php/Bui ... _Wandboard I altered the local.conf and the bblayers.confand gave a bitbake core-image-minimal with DISTRO_FEATURE_remove
I got the errors as posted http://pastebin.com/hsMhT9f8.


Then to circumvent the errors I removed the DISTRO_FEATURE_remove from the local.conf
and gave a bitbake.with this i got the errors as posted http://pastebin.com/QFu2Rw6G.

for the thirld time I tried to change the following

1) In /meta-fsl-arm/qt5-layer/recipes-qt/qt5/qtbase_%.bbappend
QT_CONFIG_FLAGS_append_mx6 = "${@base_contains('DISTRO_FEATURES', 'x11','-xcb', ' -eglfs', d)}"
I replaced -no-eglfs with -xcb


2)In /bin/fsl-community-bsp/sources/meta-qt5/recipes-qt/qt5/qtbase.in
QT_CONFIG_FLAGS += " \
-reduce-relocations \
-shared \
-silent \
-no-pch \
-no-rpath \
-pkg-config \
${EXTRA_OECONF} \
"
-silent was deleted.

With this setup and with DISTRO_FEATURE_remove I gave i bitbake and was encountered with the errors as posted http://pastebin.com/V2fMF785



Please suggest to resolve this issue.


Thanks
Nilesh kokane
Nilesh_Kokane
 
Posts: 5
Joined: Fri May 02, 2014 10:25 am

Return to Software - Yocto

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests